Rólunk

Majkó-Forgács Zsófi, a Manduláskert Alapítvány elnöke

Konduktorként végeztem 2013-ban a Pető Intézetben. Több alkalommal fejlesztettem intervallum nevelésben mozgássérült gyermekeket Dániában, itthon pedig orosz gyermekeket.
2014, 2015-ben elvégeztem az ÁMV (Állapot és Mozgásvizsgálat) TSMT I., II. (Tervezett Szenzomotoros Tréning) tanfolyamot. 2016-ban pedig a NHT (Neuro-Hidroterápia) és a SEED Fejlődési Skála tanfolyamon vettem részt. 2015 ősze óta dolgozom a Tóparti Szakambulancián, Agárdon (jelenleg GYES-en).
A sérült gyermekek fejlesztése mellett fontosnak tartom a család lelki egyensúlyának megtartását, és a társadalom szemléletformálását is.

Lóránt Klára, a Manduláskert Alapítvány kuratóriumának tagja

A 24. tanévemet kezdem idén, a Bán Aladár Általános Iskolában Várpalotán, ahol tanítóként dolgozom. Diplomámat a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szereztem, drámapedagógiai képesítéssel együtt. 2007-ben az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán tettem le az első szakvizsgámat, majd 2014-ben Győrben a másodikat, így a gyermekkor mozgásfejlesztője lettem. Öt éve gyógytestnevelést is tanítok. Két éve vagyok a Szabó Krisztián Sakkiskola munkatársa, ahol logikafejlesztéssel foglalkozom. Fontosnak tartom, hogy minden gyermekben felfedezzem azt a területet, amiben tehetséges, és segítsem a fejlődésben. Feladatomnak tekintem, hogy a gyerekek érdeklődését, természetes kíváncsiságát megőrizve, megalapozzam a tanuláshoz való pozitív viszonyukat, tudásukat.

Szabó Renáta, a Manduláskert Alapítvány kuratóriumának tagja

Cégünk 2014-ben alakult családi vállalkozásként, amelyben gyermekek képességfejlesztésével foglalkozunk. Munkánkat egy szakmailag kidolgozott és szerzői jogilag védett program alapján végezzük, a foglalkozásokat vezető kollégáinkat pedig ez alapján folyamatosan képezzük.
A program szakmai partnere Szabó Krisztián Nemzetközi Sakknagymester.
Küldetésünk, hogy korosztálytól függetlenül minél több emberrel megismertessük a logikai gondolkodás mentális és lélektani fejlesztő hatásait.
Célunk, hogy játékos formában, sikerélmények útján, kudarcok nélkül fejlesszük gyermeke koncentrációját, stratégiai gondolkodását, memóriáját, logikáját, koordinációs készségét a csapatszellem kialakulását és az előrelátást, oly módon, hogy mindeközben diákjaink országszerte vállalják Önmagukat, élvezzék a szabad gondolkodás adta lehetőségeket.
Egyedi programunk a közoktatás képzéseit hivatott kiegészíteni és alátámasztani, melynek során az életkori sajátosságoknak megfelelő tematikával fejlesztjük a gyermekek logikai, memória, koordinációs készségét.
A program segítségével gyermeke olyan tudással és tapasztalattal lesz felvértezve, amivel könnyebben tud bekapcsolódni a középiskolai életbe, amely előrelátásukat, beilleszkedésüket segíti a sikeres felnőtté válás során